Blees Estates

Blees Estates, uw partner bij de aanschaf van uw droom woning in Turkije
Blees Estates is opgericht door Tiek Blees in 2004, na jaren in Frankrijk actief te zijn geweest. Na een vliegende start als makelaar en het verkopen van bestaande Turkse huizen, heeft Blees Estates in 2006 besloten om verder te gaan met alleen het bouwen van luxe villa’s in het mooie Turkse landschap, waarbij nadrukkelijk wordt gelet op de wensen van de Europese gasten en kopers. Alles wordt in eigen beheer gedaan, van het aankopen van de grond en het bouwen van de huizen, tot de verkoop en overdracht. Kleinschalige luxe parken bouwen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is ons motto!

Blees Estates is een Nederlands bedrijf met Turkse vaklieden. Blees Estates heeft vestigingen in Nederland en Turkije. Ruim tien jaar ervaring in Turkije heeft de firma veel kennis en ervaring gebracht waar onze klanten nu van profiteren.

Op dit moment heeft Blees Estates drie projecten gerealiseerd en vijfentwintig mensen in vaste dienst. Het begin van het huidige project kunt u terug zien bij House Vision RTL 4. Inmiddels zijn 18 van de 22 villa’s verkocht.

Na aankoop van een Blees Estates woning
Als u definitief heeft besloten een vakantiewoning in Turkije te kopen bij Blees Estates dan mag u van ons verwachten dat wij behalve intensief bezig zijn met het bouwen van uw villa naar uw wensen, wij u indien gewenst verder begeleiden in Turkije.

Zo kunt u van ons hulp verwachten bij o.a. de volgende zaken:
•    Het regelen van verzekeringen
•    Hulp bij het openen van een bankaccount om uw toekomstige vaste lasten te kunnen voldoen
•    Aansluitingen telefoon, ADSL, gas, water en elektra
•    Aanleggen en onderhoud tuin
•    Hulp (als u dat wenst) bij het inrichten, zo kunnen wij u begeleiden naar Ikea voor de standaard inrichting en andere leuke winkels in de regio. Wij trekken hier samen met u een dag voor uit en gaan samen met u op pad.
•    Autohuur
•    Transfers van en naar het vliegveld
•    Property management

Dus als u overweegt de sprong naar een eigen villa in Turkije te maken en uw interesse aangewakkerd is met deze site, dan nodigen wij u van harte uit om ons op locatie te komen bezoeken en uw mogelijke nieuwe villa te bekijken.

Wij hopen u te verwelkomen en te begeleiden naar een fantastisch tweede huis in Turkije!

Tot ziens!

Tiek Blees en haar team

Blees Estates